Tájékoztató a csatornadíjról: a részletekért kattintson a szövegre

Fontos: tájékoztatás a kulcsi szennyvízcsatorna házi (gravitációs) és átemelős (szivattyús) rákötésekről (kattintson a fenti szövegre a dokumentum elolvasásához)

Aktuális tájékoztató a szennyvízcsatorna rákötésről, díjakról (‘21.09.12.)

Fontos információ a szennyvízcsatorna rákötésekkel kapcsolatban

Felhívjuk a csatorna rákötésben érintett kulcsi lakosok és ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy mielőtt megkezdik a kivitelezést tájékozódjanak a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Ugyanis a nem szabályszerűen és nem az előírásoknak megfelelő méretű és minőségű anyagokkal elvégzett rákötéseket a DRV Zrt. szakemberei kifogásolhatják. Tájékoztatás a felhasználható szennyvízcsövek típusairól köznyelven(katt a szövegre-linkre)

Csatorna kisokos

Letölthető dokumentumok

Tájékoztató

Kulcson hétfő reggel 8 órától indul a szennyvízcsatorna rendszerhez csatlakozott ingatlanok rákötésének műszaki átvétele. A csatornahálózat rendszer alkalmassá vált a településen keletkezett szennyvíz elszállítására. Az érintett ezer-háromszáznégy ingatlan tehát 2021. június 7-től tud csatlakozni a hálózatra.

Mivel a házi szennyvízvezeték kiépítése, vagy kiépíttetése az ingatlantulajdonos feladata, ezért minden érintett, aki a szolgáltatást igénybe kívánja venni megkezdheti a rákötést.

A műszaki átvétel során a DRV Zrt. szakemberei az elkészült bekötést megtekintik és a rákötésről fényképet készítenek. Csak a szabályos, műszakilag megfelelő kivitelezést fogadják el és veszik át a vízügyi szakemberek. 

A rákötést 24 órán belül le kell jelenteni a következő elérhetőségeken keresztül:

  • online a www.kulcs.org/csatorna oldal elektronikus adatlapján keresztül
  • telefonon: Palóczi Tímea 70/639-0152
  • vagy személyesen a polgármesteri hivatalban a csatorna ügyintézőnél az intézmény aulájában, aki igény esetén segít a papírok kitöltésében is (Akinek segítségre van szüksége, kérjük hivatali ügyfél fogadási időben előzetesen telefonon egyeztessen az ügyintézővel.Ha csupán nyomtatványt szeretne kérni, vagy adna le- ahhoz nincs szükség telefonos egyeztetésre.)

A hivatali munka hatékonyságának fenntartása miatt a személyes, vagy telefonos csatornázási ügyekkel kapcsolatos ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben- hétfőn 8 órától 12 óráig, szerdán 8 órától 12 óráig és 13 órától 17 óráig, pénteken 8 órától 12 óráig- áll a lakosság rendelkezésére.

Nagy valószínűséggel egyszerre sokan szeretnék majd a bejelentéseket intézni a megadott fórumokon, ezért minden elérhetőségen leterheltségre lehet számítani. Azonban a hivatal dolgozói mindent megtesznek a gyors és hatékony ügyintézés érdekében.

A lejelentési kötelezettséghez letölthető dokumentumaink között talál nyomtatványt, amelyet kinyomtatva és kitöltve gyorsabban leadhat, ebből előre nyomtatottat példányt átvehet a hivatal aulájában kihelyezett gyűjtőből is.

A rákötés lejelentése azért fontos, hogy a felhasználó elkerülje az illetéktelen használatot és az ezzel járó büntetést, amelyet a DRV Zrt. ellenőrizni fog.

A rákötés műszaki átvételének további feltétele, hogy a leendő fogyasztó már leadta, – illetve aki még nem tette az minél előbb leadja – a Kulcsi Polgármesteri Hivatalban a “Megrendelő: ivóvíz-csatorna bekötés létesítésére formanyomtatvány” elnevezésű dokumentum kiöltött, eredeti példányát. Ehhez kapcsolódóan a csatorna szakfelügyeleti díj (1270.-) befizetéséről szóló csekk, vagy utalási igazolás másolatát is szükséges bemutatni. Kérjük, hogy ezt se mulasszák el ellenőrizni, mert kimutatásaink szerint a közel másfél ezer ráköthető ingatlan tulajdonosai közül eddig csupán mintegy hétszázan tettek ennek eleget.

A műszaki átvételi eljárások végleges sorrendjét a DRV Zrt állítja majd össze.


Lefoglalt időpontok

A jobb átláthatóság érdekében javasolt számítógépes monitor használata a mobiltelefon helyett! A foglalt időpontokat a csatornaátvételhez a rendszergazda állítja be a hivatal által közölt információk alapján. A táblázat célja a tájékoztatás a szabad időpontokról.

Szeptember

13. Hétfő

1. csapat
2. csapat
3. csapat
14. Kedd

1. csapat
2. csapat
3. csapat
15. Szerda

1. csapat
2. csapat
3. csapat
16. Csütörtök

1. csapat
2. csapat
3. csapat
17. Péntek

1. csapat
2. csapat
3. csapat
20. Hétfő

1. csapat                              
2. csapat                              
3. csapat                              
21. Kedd

1. csapat                              
2. csapat                              
3. csapat                              
22. Szerda

1. csapat                              
2. csapat                              
3. csapat                              
23. Csütörtök

1. csapat                              
2. csapat                              
3. csapat                              
24. Péntek

1. csapat                              
2. csapat                              
3. csapat                              
27. Hétfő

1. csapat
2. csapat
3. csapat
28. Kedd

1. csapat
2. csapat
3. csapat
29. Szerda

1. csapat
2. csapat
3. csapat
30. Csütörtök

1. csapat
2. csapat
3. csapat

Időpontfoglalás

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy regisztrálni tudjuk a csatornaátvételhez!

    error: A tartalom másolás ellen védve!